Лечу до тебе, сонячна надiя...

Я крізь туман, вдихаючи весну,
Лечу до тебе, сонячна надія.
Сприймаю серцем зоряну красу
І лине в небеса чарівна мрія.

Долають крила полум'я вітрів
І в далечінь безмежну і щасливу
Я спiшу... Я так в той край хотів,
Плекав в душі подію цю сміливу.


Рецензии