пережити зиму

будь ласка, стань хоча б трошки теплішим.
не для себе прохаю, а для тебе самого.
тримайся за щось тобі рідне міцніше.
якщо буде потреба, закутайся в ковдру.

ти не піддавайся безглуздим бажанням
зимових вітрів, що пробрались у серце.
несила розвіяти їм наше кохання.
хіба що в стосунки додадуть трохи перцю.

тримайся за щось невимовно потрібне й близьке.
за те, що допоможе тобі пережити цю зиму.
за тих, хто буде тобі вдячний за чай чи щось більш міцне.
а я до весни зачекаю, якщо не загину.

9.02.2012


Рецензии