Минуть вiтри...

Минуть вітри і сяючі простори
Відкриють росяну і чисту висоту.
І в серебрі бажань засяють гори,
І в розумінні здолані роздори
Облишуть нас... І зорі сподівань
Дорогу вкажуть... здійсненню бажань.


Рецензии