Кома

Підсвідомо
До судом,
Коли нема нікого вдома –
Впадай у кому.
Бо хто ми?
Істоти, що подібні до фантомів,
Бо в нас відсутні зміст і форма
(Можливо, тимчасово).
Серед живих ознак, натомість –
Хронічна втома.
Це аксіома,
Яку вивели з законів
Обох Омів
(Фізичного і духовного):
Дійшов до крапки – впадай у кому.
Це все між нами. Я не розповім нікому.


Рецензии