Getting better

Don't call my number forever blocked...
Don't knock my heart forever locked...
Don't call me "bunny" - I hate this word!
Why are you coming? what do you want?

Stop calling me and sending letters.
I'm getting better, I'm getting better...

You'll stay forever my big mistake,
The silliest error that I could make.
I cleaned my mind. The task completed.
Selected files will be deleted.

And let it be! It doesn't matter.
I'm getting better... I'm getting better...


Рецензии