Попелюшка

Попелюшка пишається шопоголізмом,
І поки не пізно –
Пакує валізи.
Все, що не влізло –
Вважає анахронізмом.
Кількість косметики на її мармизі
Давно перевищила кризову.
(Що буде після?)
Попелюшка мріє про власний бізнес
І відкриту візу.
Але не знає що таке ризик.
Попелюшка сприймає усе крізь призму
Гедонізму:
Зверху донизу.
(Ніби в світі немає інших сюрпризів,
А життя – це суцільний телевізор).
Отже, не сприймаючи законів хімій та фізик,
Самовпевнена і невизнана
Попелюшка пакує валізи.


Рецензии