О. Ш

Вигадуй своє призначення,
Начеб-то
Воно не у побаченнях,
Не у регулярному просмотрі телебачення,
Не у кількості вислуханих пробачень,
Не у зависанні у друзів на дачі,
Не в необачності
Під час вирішення етичних задач,
Не у невдячності
За те, що за тебе все заплачено,
Не у пласкому світобаченні
(А що це значить?)
І не у тому, що все вищезазначене
Дійсно має для тебе велике значення.
Бо якщо це дійсно так - тим паче
Вигадуй своє призначення.


Рецензии