Тремтить мелодiя на струнах почуття...

Тремтить мелодія на струнах почуття,
Зірвались ноти, звірені, нестримні.
І в даль летять вітрила, в майбуття,
Де долі чисті, щирі, нерозмінні.
Серця з’єднали зоряні простори,
Відкрили горизонти і порив святий.
І полетіли мрії в край, де сині гори,
Де сонця промінь сяє золотий...


Рецензии