Нас ослiпив... I нiжно обiйняв

Весняні мрії серпень взяв на плечі...
І росяним світанком визначним
З’єднав серця і до небес підняв
Бажання ніжні, трепітні, дівочі.
І подарунком чистим, неземним
Нас осліпив... І ніжно обійняв.


Рецензии