Ой, заглянь, красне сонечко...

Ой,заглянь,заглянь,
Красне сонечко,
У моє,у моє,
У віконечко :
Коси я розпущу
Вийду в полечко,
Розцілуй-но мене,
Красне сонечко..!



Цілував-би тебе,
Моя дівонько,
Та й від зіроньки,
Аж до зіроньки !
Цілував-би тебе,
Моя  панночко,
Від смерканнячка,
До світаннячка..!



Не хвалилася
Лучче б косами,
Де вмивалися
Трави росами,
Цілувалася б
Тільки з сонечком,
То не зналася б
З лихом-горечком..!


Рецензии