Отцу

                батькові Василеві Степановичу

Мій батьку, я не здатний на обман.
Я весь, як єсть, твоя зелена гілка.
На щастя випробую долі барабан,
Щоб слава роду нашого звучала  дзвінко.

Ти, батьку, віриш, не гнівив я Бога
Ганьби не знав, за честь не раз стояв.
Була над ворогами часто перемога
Тому, що благородство виявляв.


Рецензии