Матери

                матері Клавдії  Яківні


Без помилок, точно ти  розділиш
Синій день,  незрячу ніч.
В можливість щастя завжди віриш,
Образу  злу прогониш навсібіч.

Прощаєш гріх, шукаєш втіху
Серед  тягучих і одноманітних днів.
Молитви Господу прошепчеш тихо
За спасіння двох твоїх синів.


Рецензии