Нож по рукоятку

Убогий день ось - ось і промайне,
Накине ніч на небо чорні шати.
Печаль ножа по рукоятку зажене,
Безсилий від утоми буду спати.

Як дивно світ влаштований, я знаю,
Жила ти і любила не мене.
Хоча  те ж саме сонце зустрічаю,
Пече вина… і біль, буває,  спалахне.

Луги без нас хмеліли  і світанки,
Одна в серцях живе потреба знов.
Пройшли бездарні дні і наостанку,
Скажу, я не кохав тебе, лиш описав любов.
Останній день на грішній  цій землі
Душа жила в коханні, а не в ЗЛІ.


Рецензии