Душа, как Феникс

Є у душі географічна карта,
Землі частина шоста, колорит слов’ян.
Життя кипить. Інтриги, пристрасть, жарти.
І образ - принц  загине через чийсь  обман.

Тут зло і мудрість разом жити стануть,
Закон не писаний, але звучить.
У пересохлім горлі шматки слів застрягнуть,
Дощ  - не водою, фарбою збіжить.

Тут логіка лиш символами мислить,
Монетки мудрості не за слова дають
А вічна матері любов мої гріхи не числить,
Передчуття  тривогу  та обман несуть.
Душа як Фенікс з попелу тут злітає
Життя ідея у житті перемагає.


Рецензии