Хрещенськ1 морози...

Хрещенські морози. Лютує  зима.
І сонця не видно, і неба нема.
Немає мене. Немає тебе.
І зникло усе, що на світі живе.
Прокралась у серце холодна зима,
І морок у душу вужем заповза.
Тебе не зустріну я вже на землі...
Тож як не згубитись мені  в самоті
У цих заметілях, у сніжній імлі?
Ти,  може, підкажеш? Мовчиш...
У вічі не глянеш, не прокричиш.
Розгублена стала.Та тільки на мить!
Одна вже навчилась у світі я жить.
Я сильною стала. І я не одна.
Бо пам"ять жива. І живуть небеса.
Всевишній зі мною! В Нім шлях  і життя.ї,
Дорогу до світла мені проклада.
І в серці не морок - любов там живе.
Знов  сонце з"явилось. Проснулось усе!


Рецензии