У душу закралася туга осiння

У душу закралася туга осіння,
Дивися, вже неба займається схід.
Листочків дубових німе голосіння...
В примерзлій травичці видніється  слід.

Хрести пропливають у небі над нами...
Чатуєш один...  виглядаєш святих.
Додому стежки поросли бур'янами,
Прожив... і нічого зробити не встиг.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.