Нема тебе

Сумно якось часом останнім,
Здається що він - ніби не йде.
Сенсу немає в нашім коханні,
Життя - не життя, де немає тебе.

Малюнки усі безкольорові,
В книжках я не бачу, більше, рядків.
Бо ти на сторінках, у кожному слові,
А я вже не хочу читати цих слів.

Бо коли читаю: не маю спокою
Та колом іде моя голова,
Бо дуже сильно хворію тобою
І ти - це прекрасно знаєш сама.

Тільки серце твОє лікує,
А теплі обійми - гріють менЕ.
Тільки вони - сум мій вгамують,
Коли біля мене - немає тебе.


Рецензии