Пiсенна Украiна

Рецензия на «Украiнська нiч» (Наталия Вербицкая)

Щира, співуча, ніжна, дівоча
Українська Душа!
Щирої ночі, Української Ночі
Будем в пісні вирушать!

Хай запалають, хай залунають
Скрізь Українські Пісні!
Рідна Країно, хай усі знають,
Як ти цвітеш по-весні!

Мамам синів народжувать треба -
Дух Український кипить!
Рідна за тебе, за Волю і Небо
Серце у нас всіх болить.


Рецензии
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.