ки1в

Київ - столиця і честь України,
Рідна моя сторона,
Став він в віках монументом єдиним
На крутих схилах Дніпра.

Вічне і добре, чисте і святе -
Правдою було і є,
Київ - це місто, що серцем багате,
Київ - це серце моє.

Глянеш довкола і око радіє,
Боже, яка благодать,
Києве милий, тебе не посміє
Чобіт ворожий топтать.

Будемо в думах і діях єдині
З Богом іти до мети,
Жити по - людські, як в добрій родині,
В щасті невпинно рости.

Вічне і добре, чисте і святе -
Правдою було і є,
Київ - це місто, що серцем багате,
Київ - це серце моє !!!


Рецензии