Тiльки мить

Ясна блакить...
Є тiльки мить.
Ти не повернешся - я знаю.
Карiї очi
В темрявi ночi
Тобi розкажуть, як я кохаю.

Тiнь осокорiв...
У вiкнах зорi
Менi про тебе нагадали.
У снах чарiвних,
У мрiях дивних
Мене так нiжно пригортали.


Рецензии