Сiнiм полымем

Сінім полымем пылаюць хаты…
І не тых, хто ў чымсьці вінаваты.
І не тых, хто праўдай  быў  заўзяты.
І не тых, каго схавалі краты.
А ў тых, чыя  хаціна з краю,
Тых, хто з перапугу ледзь трывае…


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.