блискавиця VII-ма, серце мужчини

1.

серце мужчини
жінки і війни
це батьківщина
стягнена
спільно
із побратимом
з крові і поту
стяги і блага
міць і повага
сила
любити
слабість
прос(т)ити
як доведеться

стигне
та б’ється
стогне
та рветься
в сіті харизми

і у безодню
не втягують
близни
зморшки
прикрасять
ранить
безслізність
серце мужчини
ягода пізня

кров’ю калини
частує балади
змога напитись
дзвонами
чистими
світлом
гарячим

серце мужчини
вилите з мачо

2.

вітре-харцизе
дроте колючий
мертвих щетино
паленим пахне
ти вже пронюхав
де не принюхатись
серцю мужчини

снів парадигма
слово у стигмах
скоро застигне
кресне реальність
крига ментальна
жінка фатальна
просто не знала
що (в) серце
вкрала(сь)

3.

стежка
Дедала
це небо
високе ще
з блаженством
на лезо в щем
окрилений
за плечем
я дихаю
не пече
а просто
гірчить і тече
несуджене
і нестале

Ікаре
як віск
розтане
ти Божою карою
станеш
мені
й рабині
Навкраті
ціною життя
крилатість

8 Лютого 2012


Рецензии
Досить цікаво,Юрко. Напився "дзвонами чистими, світлом гарячим"... Щиро дякую, друже!

Вячеслав Романовський   09.02.2012 14:57     Заявить о нарушении
Спасибі, Славцю!
Тішуся, що зайшов.
ЛЮ

Юрий Лазирко   09.02.2012 20:24   Заявить о нарушении