Мимоза виконують дива!!!

Версія на українській мові.

Побачте вас знов що B.
 розливайтеся над у нечисленні словосполучення.
Зов;т мені Sijanije thine розглядають.
Якщо плівка заученный оповідання!
Ви мій boginya, мій ритм серця.
Я пишу вам граючим,
та я знаю це є легкий коли я згадую як ми ми.
Mozart Symphony ми серце пойм;м!
У саді ваші улюблений мимозы*,
Лишіть зимнии дні, та з ними та мороз.
 I: їм та відчував
Це - досі живий пульс цвітіння весна...
 Я збільшився та побачив: мені ви
Keeping у цих красивих квітах...
I улыбнуся ви та ви надто.
Ми знаходимо один одного та кохання у нас!
Та ми маємо кожні інші руки та поїхали
Там де вічне кохання та EDEN сад.
 Ми один одного в світі знайшли
Я дуже forcefully!!!


Рецензии
Очень интересно написано! Сразу на трёх языках! Класс! С теплом, Л.Ю.

Людмила Юферова   23.03.2012 13:50     Заявить о нарушении
Спасибо,взаимно очень приятно!Всего Вам Доброго и Светлого!

Александр Дубровин 3   23.03.2012 13:54   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.