Кохай мене

Кохай мене, милий, кохай!
Неначе троянду красиву,
Весняно-негадану зливу.
Мене лиш єдину кохай!

Кохай, моє щастя, кохай!
Я жінка прекрасно-зваблива,
Веселка сліпуче-красива,
Я - сонячний твій водограй!

Кохай мене, любий, кохай!
Я  жити без тебе не в змозі!
Я - сивий ковил при дорозі,
Що іншим кричить: “Не займай!”

Кохай, моя  зоре, кохай!
Зірчасте накинь покривало,
Щоб інші мене не шукали.
В чарівну сопілку заграй!

Кохай, місяць ясний, кохай!
Я  - зірка блукаюча в небі,
Мені світ не милий  без тебе.
Лиш вірність мені зберігай!

Кохай, мій єдиний, кохай!
Я - срібно-зірчастий серпанок,
П'янкий після ночі світанок,
Пізнаєш, а що таке рай?!..

Кохай, моє серце, кохай!
Сліпуче-чарівна Жар-птиця...
Насправді це я, чи все сниться?
Ти серденька мого не край...


Рецензии
Вера, эти слова понятны на любом языке! )))
Красивое, напевное стихотворение.
Получил удовольствие от чтения.
Спасибо!
С добрыми пожеланиями,
Александр.

Александр Февральский   31.03.2012 19:02     Заявить о нарушении
БЛАГОДАРЮ ВАС, САША! ЗНАЕТЕ, НА СЕБЕ УБЕДИЛАСЬ, ЧТО ЛЮБВИ ВСЕ ВОЗРАСТЫ ПОКОРНЫ!

Вера Кухарук   01.04.2012 00:14   Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.