Менi тодi було ще зовсiм мало рокiв...

Мені тоді було ще зовсім мало років, 
Дививсь на світ очима немовля. 
Кружляла в небі красая сорока, 
Та під вікном каркало вороня. 

То сонце піднімалось, то сідало,
То було темно, то світало... 
І дні змінялися ночами, 
А пори йшли за порами. 
 
Кумедно якось виглядало, 
В уяві все переплітало. 
Давало інформацію таку - 
Фотографував картинку світову. 
 
За якістю проявлення відзначу, 
За кількістю емпірії іду. 
Далеко скажу я вам бачу - 
Калорії ж увійдені в їду. 
 
Квадратні пізнання, 
Двозначнії злиття, 
Вставання із рання - 
Усе це є життя!


Рецензии