Господи, люблю спостергати


Господи, люблю спостерiгати,
Як Ти завжди умiєш дивувати:
То вiзерунком дивним на вiкнi,
То веселкою на небозводi.

То сонечком  всiх зiгрiваєш,
То нiчною зiронькою сяєш,
То дощиком калатаєш у вiкно,
Грозою сильною лякаєш.

То спiвом птахiв зачаруєш,
То смiхом дитини подивуєш,
То мовчизною дум одвiчних,
Благодать Свою подаруєш.

Господи, за все люблю Тебе,
Подякувати завжди стараюсь.
Та якщо грiх в менi живе,
Каюсь, каюсь, каюсь...


Рецензии