Ну ж мо, хлопцi, встанемо


Ну ж мо, хлопці , встанемо за свою Країну!
Почалась з Олімпії мирна боротьба –
Труднощі здолаємо, не «зігнемо спину»,
Хай весь Світ здивує в нас Сила Козака!

      Гей, ма! Почалася гра.
      Та для перемоги нам
      Перешкод нема!

Ну ж мо, хлопці, встанемо за свою Країну,
Та й не по-соромимо пам'яті батьків!
Будьмо, ж, одностайними у важку годину –
Хай весь Світ здивує в нас Міцність Козаків!

Ну ж мо, хлопці, встанемо за свою Країну!
Друзів привітаємо із усіх країн,
Шаною прославимо рідну Україну –
Хай весь Світ здивує в нас Щирість Козаків!

     Гей, ма! Олімпійська гра –
     Дружба переможе, їй
     Перешкод нема!
 

Прослухати можна тут: http://www.realmusic.ru/songs/987111/


Рецензии