Чому

Чому розіп'яли Ісуса Христа,
Що поганого зробив Божий Син,
-Онук п'яти років у мене спитав-
Кому Він і чим не догодив?

Я намагалася йому пояснити,
Що було, де, як, і чому.
Але всі ці пояснення
Незбагненні дитячому розуму .

Його дух нестерпно страждав,
У подиві плакала душа,
А розум ніяк не приймав
Безвинну смерть Христа.

Живучи у грішному світі,
Розуміння потім прийде,
Спробує світ зрозуміти,
Боже приймати розпочне.

Сам тоді на запитання своє
Відповість такими словами:
«Я знаю, Ісус, за мене Тебе
На Голгофськім хресті розіп'яли »


Рецензии