Безумовна любов

Розумом неможливо щиро любити.
Розум оцiнює, варто чи не варто.
Вiн може любов знищити i вбити,
Розуму часто зробить цього "варто".

Істинно можливо любити  душею,
Окриляє, наповнює, зцiлює вона,
Служить у життi опорою,
Як безумовна любов Творця.


Рецензии