Господи, благаю, научи

Господи, благаю, научи

Твоїми очима дивитись на цей світ,

Твоїми вухами його чути,

Твоїм серцем світ прощати,

Твоїми устами світу говорити,

Та Твоїми руками світ зцiляти!

Твоєю любовю свiт любити,

Твоїми шляхами по світу ходити -

Твоїм гідним дитям у світі щоби бути!


 


Рецензии