Дай зрозумiти

Дай зрозумiти, Господи, чому
Ми на свiт такi рiзнi приходимо,
Та рiзним цей свiт знаходимо?!

До розумних, до дурних, до злих,
І до тих, хто зовсiм «не од свiту цього»,
Дай зрозумiти вiдношення Твого.

Як часто в життi зустрiчаю:
Глухих, слiпих,хворих,одержимих,
Повсюди, навколо- знову i знову!

Господи, завдячую Тобi,
Що «Обминула мене чаша ця»!
Прости за ропiт, за грiхи.

Тiльки тепер зрозумiло до кiнця,
Як важливо свiту Благовiст нести,
Щоби людей вiд погибелi спасти.

Життя, як Спаситель, розумiти!
Та дозволити Ісусу через себе
Вчити, зцiляти, рятувати!

Боже, дякую. що Ти вибрав мене,
Правдою служити обiцяю i вiрою!
Нарештi зрозумiла, як важливо це!


Рецензии