Саме сьогоднi

 

Саме сьогоднi не гнiватися,
Та нi про що не турбуватися,
Чесно заробляти на життя,
Як важливо цьому научитися.

Саме сьогоднi усiх шанувати,
Батькiв, вчителiв поважати,
Вiдноситися до усього живого,
Як до Бога Небесного - Святого.

Саме сьогоднi бути спокiйним,
Тому що Бог є миром та спокоєм.
Саме сьогоднi бути радiсним,
Любячим та безмежно добрим.

Саме сьогоднi усiх поважати,
Кого зустрiну на своїм шляху,
Научитися любити та прощати,
Як себе, так і ближнiх по життю.

Саме сьогоднi, як i вчора
Трудитися для Господа Христа,
Саме сьогоднi, в цю мить,
Вмiти прийнять обiцянi блага.

Саме сьогоднi Богу вiддячити,
За любов, за милiсть, за життя,
Все iснуюче у вiдповiдь любити,
Бо ж саме сьогоднi - це  життя.


Рецензии