Я нидиюсь - це мисце иснуе

Де ж знайти той чарівний куточок
Де тебе безкорисливо люблять
Де лежить того щастя шматочок
Де за вчинки тебе не осудять

Де тобі тільки добре шепочуть
Де тебе не годують брехнею
Де тобі щиро кажуть що ночі
"Що навіки я стану твоєю"

Де повірити зможу я знову
Де ненавидіть сенсу немає
Де на серці не чуєш тривогу
Де душа десь на хмарах літає...


Рецензии