Любити до самого Боженьки

1Коринфянам 13;4-8.

(Валентині та Анні Ж. присвячується).

Одного теплого літнього дня
Бабуся та  внучечка мала
По вулиці щасливі гуляють,
Про всяке у світі розмовляють.
Бабусину руку цілує дівчинка:
-Я люблю тебе,- промовляє.
-Я теж,- відповідає жінка,
Дякує Богу, сльозу втирає.
А внучка у відповідь:”Але бабусю!
Ти навіть не знаєш, як я сильно люблю?!”
-І я тебе дуже люблю, дитиночко!
Словами не скажеш,як я  сильно люблю!”
„ Ти знаєш, бабусю?!А я сказати  взмозі.
Я люблю тебе до Самого  Бозі!”
               


Рецензии