Молитва матер1

Перед Тобою, Господи, стою
Молитвенно  благаю,
Благословіння  Божого прошу,
Для двох сердець, що кохають.

Вінчай їх Господи!Благослови!
Подружжям назови!
Духом Святим торкнись їх сердець,
По життю земному проведи!

Для щастя та радості,
Мудрості й терпіння подари,
Для життя в любові й святості,
Моїх дітей благослови!


Рецензии