Давай краще поговоримо про Бога

Псалом Давида 29;2.


З тобою не цікаво стало спілкуватись!
Ти все про Бога,про Бога, про Бога...
Чи не краще життям насолоджуватись,
Про невидиме розумом не утруждатись.

Давай поговоримо про політику,
Хто отримає у виборах перемогу,
У прогнозі погоди що обіцяють,
Чи курс валют який чекають.

Як картами гадають гадалки,
Кінець світу наступить коли?!
Поговоримо давай про серіали,
Сенсації, плітки, скандали...

«Друже мій», ось що скажу тобі,
З тобою зовсім нецікаво мені.
Лише про світ жостокий судиш,
А добро від зла не відрізниш.

У тебе інтерес живий до земного,
Скандального, грішного, злого,
Де править всім сатана.
Не краще б було звернутись до Творця.

Тобі Боже слово треба вивчати,
Духовним насолоджуватись життям.
Перестанеш так просто час «вбивати»,
Станеш з Богом весь час спілкуватись.

Якщо духовний світ пізнаєш,
Та принцип його дії зрозумієш,
Твої питання стануть смішними,
Так багато чого зразу узнаєш.

Для пізнання Божого світу,
Не хватить цілого життя,
Ти не скучатимеш, обіцяю,
Та часу не вбиватимеш задарма.


Рецензии
Тяжела Христа стезя,
Как и жизнь наша вся.
А так хотим любви, добра?)
Творим мы,(всё)посильными трудами,
Своими устами
И мозолистыми руками.
Дажьбог!!!

Алексей Руденко Граф   11.02.2012 14:54     Заявить о нарушении
...благодарю...

Мария Баварская   11.02.2012 23:17   Заявить о нарушении