Viata bogatilor

               
In voie viata si-o traiau
Dor de nimica nu duceau,
Taranii insa  ajutor nu asteptau,
Din orice-ncurcatura cu propriile puteri esiau
Deosebit de cei bogati de oamemi insemnati
Avere multa nu aveau,
Nici de puteri  nu dispuneau
Ei pe stapini ii ascultau.
Ce le  porunceau
Iar daca nu indeplineau,
Tot ce boierii le cereau
Acestea  acru pedepsiti erau.


Рецензии