Молитва

Фесалонікійцям 5;18

«Не iснує бiльше свiт»,
В якому проживаю,
Коли колiна приклоню
Та з Богом розмовляю.

А в серцi тихий монолог,
Та радiсть на душi!
Зову тихенько:»Дух Святий!
До мене будь-ласка прийди!»

Хочу, щоб Бог мене почув!
В молитвi поведи!
Й молитви побiжать слова,
Як рiчечка мала.

Та молитва раптом потече,
Як гiрська рiка,
Брехню та грiх життя змива,
Живої води рiка.

Радiсть наповнить мiй дух,
I Я,  Господи, з Тобою.
І чую я,Тебе ,мiй Бог,
I Дух Святий зi мною.

А в серцi тихий дiалог
Та радiсть на душi.
Тобi шепочу, Дух Святий:
«Пребувай завжди у менi»! Амінь.


Рецензии