Осень

Осінь, чому тебе люблю?
Серце  я відчуваю в грудях,
Дивлюсь на вранішню імлу,
Постійно помиляюсь в людях.

Я бачу як біжить кудись минуле,
Як жовте листя витісняє літо,
Напевно ми усі когось забули,
І по житті ми вже давно не діти.

Напевно ми упали на коліна
Перед усім, чого колись не знали,
В душі померла власна думка,
Яку свідомо все життя втрачали.

Мине година як остання осінь,
Пройде життя яке не повернеш,
Все, що не встигли не вгамують сльози,
Самотність вже ніяк не обіймеш


Рецензии
Гарно. Дякую за вірш. З повагою,Вікторія.

Виктория Корсунская   05.02.2012 03:46     Заявить о нарушении
и вам спасибо)

Викун   05.06.2012 15:52   Заявить о нарушении