Снiжинки летять невагомi, прозорi

Сніжинки  летять невагомі,  прозорі,
За хмари  пухкі заховалися зорі.
Повільно пливе  місяченько  вродливий.
Дивись, визирає, мов хлопчик цікавий.

То гляне впівока... і щось прошепоче.
То скривиться — ніби ось-ось він заплаче.
Ось виставив раптом  ріжечок тоненький,
Пустує із зорями, наче маленький!

У місячнім сяйві сніжиночки — срібні.
Вони до крихіточок ельфів подібні.
Мереживо срібне дерева вкриває.
З високості місяць на це споглядає.

В природі влаштовано  мудро й  красиво...
Яке ж все дрібне в порівнянні з цим дивом!


Рецензии
Ваши стихи так легко читаются. Красиво. Творческих успехов Вам.

Елена Яковлева 5   01.03.2012 00:21     Заявить о нарушении
Леночка, благодарю Вас за визит. Будьте счастливы!

Вера Кухарук   02.03.2012 00:24   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.