Я тримав тебе в обiймах

Я тримав тебе в обіймах
І весь світ кудись летів,
В серці тихо вирувало божевілля...
Я дивився в твої очі,
Лиш одне в цей час хотів:
Цілувати ніжних вуст принадне зілля.
Я дивився в твої очі,
Лиш одне в цей час хотів:
Цілувати ніжних вуст принадне зілля.

Хай летить у вічність зоря,
Хай все сяє десь там, променисто.
Я тобі, люба, радість моя,
Подарую зіркове намисто.

І коли любов зігріє
Дві душі, які горять.
Все навколо стане піснею простою.
Я замріяно погляну
Як всі зорі мерехтять
У очах твоїх, що кличуть за собою.
Я замріяно погляну
Як всі зорі мерехтять
У очах твоїх, що кличуть за собою.

Хай летить у вічність зоря,
Хай все сяє десь там, променисто.
Я тобі, люба, радість моя,
Подарую зіркове намисто.

21.03.2004 рік

Зображення: http://www.liveinternet.ru


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.