Термiн зберiгання

Цей спогад – все що в мене є
В мовчанні листям шелестіли,
Та кожний мріяв про своє.
Все вийшло так, як ви хотіли.
Минали жовтнями роки
Дощі ночами цокотіли
Спливло усе, але думки
Про вас – лише закам’яніли.
Все вийшло так, як ви хотіли.
Минуло два десятиріччя
Життя і час своє зробили
Змінили погляд і обличчя
І голос трохи зачепили,
Та все ж не дуже постаріли.
Все вийшло так як ви хотіли.
20й рік. В мого кохання,
Що ви його не розділили,
Вже вийшов термін зберігання
І почуття заціпеніли,
Заклякнули, здерев’яніли.
Все вийшло так, як ви хотіли.
Здійснивши мрії ті жіночі
(на все що вистачило сили),
Пустивши пил комусь у очі,
Комусь ті очі ви закрили.
Все вийшло так, як ви хотіли.
Ви стали як усі, як інші
Ті, що ніколи не тремтіли
Як голос в слухавці і вірші
Немає щастя - ви купили.
Все вийшло так, як ви хотіли.
Луна,  без голосу печальна
Бо ви її не пережили,
Осіння мрія пасторальна
Той листопад, де ви - любили.


Рецензии