Наш край

Наш край завецца Руссю Белай,
пад восень поўны зернем спелым,
багаты злетку і да летку:
зімой - на снег, вясной - на кветкі,
ну а галоунае што тут -
гэта сумленны, сціплы люд,
ды з сэрцам шчырым, памяркоўным,
на дабрыню нязменна поўным.
Калі паеду я далёка,
я засумую і вярнусь
у край, які мяне ўзросціў,
які завецца Беларусь.

14.05.2007


Рецензии