про жукiв або одного дня...

Рецензия на «Що сталося з тобою Украiно?» (Игорь Волощук)

Одного дня, коли Народ зуміє
В собі СамоПовагу розбудить,
А не тоді, коли Народ мій мріє
Копійку на хлібину заробить...

Вже не про себе треба мріять,
Бо ми в Системі темній, друже...
Народе, може поле пересіять?
Бо бурьянами заросло вже дуже!..

Хіба не знайдем чим орати,
Хіба іржу не зчистим з лемехів?..
Бо Справедливість будем мати
Лише, як виведем "зажерливих жуків"!..


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.