Повернення в село

Ось рідний дім, ось моя хата
Осьо качки, осьо теля,
Осьо коза моя рогата –
Додому повернулась я.

На мене вже чекають вдома
Сіно свіжеє, солома –
В городє одна біда –
Сморід, пил, машинна бзда

Друге дєло – бздо корови
Пердне Зорька – наче мова
З глубини її луна,
А яка стоїть луна?

Боже правий, Боже милий
Як це можна не любити?
Як це можна не кохати
Та на місто проміняти?


Рецензии