Лист до президента Укра ни

Лист до президента УкраЇни

Не ведіть нас до Європи,
Президенте дорогий,
Де розпуста, де секс-шопи,
Де легальність для повій…

Де нудісти зовсім голі
Ходять вулицями міст.
Де юнацтво вчать у школі,
Як у сексі мати хист…

Де безглуздою є думка,
Що за блуд заплата СНІД.
Де зомбують, ніби гумка
Захищає вас, як слід…

Де політик без вагання
Об»явля, що він є гей.
Де за це рукоплескання
Він одержав від людей.

Де відверті лесбіянки
Вже в прем’єрах засіда.
Де збоченці, готи й панки
Навкруги, як та орда…

Де відкинута чеснота,
І мораль розбита в щент!
Так нащо ж нам ця гидота,
Дорогий наш президент?!!!


Рецензии