Кольорове

Айстри. Хризантеми. Золотіє клен.
Осінь розливає в серці дивний щем...
Я збираю в пригорщі ниточки дощу,
А тоді клубочок той в Осінь відпущу...

Загаптує хай вона айстрами й жоржинами,
А ще рясно їх укриє чистими краплинами...
В заметілі айстровій закружляєм ми,
Розповім про танець той лиш горобині...

Постіль я стелитиму з ніжних хризантем,
Ковдра буде айстрова, щоб укрити щем..
Подушки жоржинові дарувала Осінь,
В сон солодкий серце прогулятись просить...

Я душею з осені, я дружу зі зливами,
З почуттями впораюсь, сильними, бурхливими...
Прохолодний вечір задивлявся в очі -
Спекотні й гарячі холоднії ночі...

Посміхнуся айстрам, холодним жоржинам
І в кохання музику з тобою полину...
Пелюстки на плечах - як дощ кольоровий ,
Пахне чорнобривцем вітер вечоровий...

вересень, 2011, Інна Шумовецька


Рецензии
Гарні солодкі осінні сни - хай вони приносять Вам лише музику кохання!

Инна Приходько   13.02.2012 13:03     Заявить о нарушении
Дякую від душі Вам! Дай Боже, щоб мелодія кохання й любові завжди звучала й для Вас. Щасти!

Инна Шумовецкая   13.02.2012 20:44   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.