Наснилося...

Дрімає вишня  у моїм саду,
Укрита покривалом білосніжним.
У сні своїм в снігах глибоких йду,
А сніг здається цвітом вишні пишним.

Несе мене крилатий сон до вишні,
Танок зірок кидає сяйво нам.
А загадковий місяць також вийшов,
Всміхаючись мені й моїм літам...

Ой, вишне – вишне, снігом – цвітом пишна,
Ти не забула тут мої сліди?..
Далеко я тепер (та так вже вийшло...),
Й так рідко повертаюся сюди...

Бариться сон мене у ліжко повернути,
Торкаю гілку вишні на прощання,
Я повернусь – ніхто не буде чути,
Що я була на зустрічі кохання...

...У сні я бачила розквітлу вишню -
Не сніг, а цвіт - вже покривало на гілках...
У небі  зорі піднялися вище,
А гілка з цвітом – у моїх руках...

 


Рецензии
Гарний вірш!Виправте лише в другій строфі третій рядок слово "тоже" на також...

Оксий Ожына   26.11.2012 03:06     Заявить о нарушении
зроблено, дякую, пане Оксію...якось пропустила, буває...

Инна Шумовецкая   26.11.2012 23:18   Заявить о нарушении