I love You

Коли розтане білий сніг,
Коли птахи вернуть додому,
Скажу тобі "Ich liebe Dich!"
Лише тобі, і більш нікому.

Я знаю, є багато тем,
Які тобі є більш охочі,
Скажу тобі лише "Je t'aime!",
І подивлюсь тобі у очі.

Я хочу, щоб і ти так само,
Літала в небі, як і я.
Скажу тобі лише: "Ti amo!"
Я твій, і ти лише моя.


Рецензии