Не кохай

               

Не кохай даремно там, де надії немає,
Не кохай його щиро, він тебе не кохає.
Він тебе не кохає і кохати не буде,
Хоч його і не зможеш ти ніколи забути.
Не кохає тебе він, над тобою сміється,
Він не чує, не знає, як болить твоє серце.
Біль розломує груди, сліз гірких повні очі,
Він тебе не кохає, і кохати не хоче.
Він тебе не кохає, то навіщо ж кохати,
Нащо плакать ночами і його все чекати?
Зрозумій же нарешті, нізащо пропадаєш?
Але серце не чує. Все кохаєш й кохаєш.


Рецензии